Contact

Neem voor meer
informatie contact op
met Paul Borkent

Telefoon
Wanneer

6.15 - 14.00 uur

Waar

Burgemeester Jansenplein 33, Hengelo

Full-stack webbouwer

Over Webdegelijk

Omdat ik ZZP-er ben heb je altijd direct contact met iemand die thuis is in de materie en af weet van de voortgang van je project. Waar je me allemaal voor kunt inschakelen lees je elders op deze website in detail, maar het komt meestal neer op: Het bedenken van hoe de site er uit zou moeten komen te zien, het bouwen van de site en het ontwikkelen van AdWords en SEO campagnes.

Kijk op de Projecten pagina voor een overzicht van wat ik concreet gedaan heb. Ik voorzie je gevraagd, en ongevraagd, in duidelijke taal van advies over design, techniek, SEO, usability en zoekmachine marketing. Ik verdiep me regelmatig in de actuele stand van de techniek en marketing om continue waarde toe te voegen voor mijn klanten. Zo kan ik je website aanpassen naar een complete webshop of migreren naar de laatste Joomla versie.

Ik loop niet weg voor ingewikkeld maar maak daarbij ook regelmatig gebruik van de kennis van anderen om je te voorzien van creatieve oplossingen. Ik vind het belangrijk dat de organisatie zelf, zonder veel technische kennis, de website kan bijhouden.

Voor wie werk(te) ik o.a

"Webdegelijk leverde een eenvoudig te bedienen website. De webmaster training was volledig en duidelijk."

Jo Spiertz

TIG Diensten bedrijfsinnovatie

"Mijn vragen worden altijd snel en duidelijk beantwoord. Bedankt voor het meedenken en het mooie resultaat."

Leidy Valk

A3 Koel- en Vriestechniek

"Webdegelijk heeft voor ons een zeer mooie CMS website opgezet, die snel en eenvoudig in gebruik is. Tevens geeft Paul talloze interessante suggesties waar wij zelf nooit op zouden zijn gekomen. Het is een plezier geweest om met hem samen te werken."

Vinkka

Finnexport

"Paul heeft er met enthousiasme, kennis van zaken en een prima communicatie voor gezorgd dat de overgang naar Joomla! CMS probleemloos verliep."

Brandon Vogel

T2C

"Webdegelijk is voor ons een zeer professionele partner met een prettige no-nonsense mentaliteit. Wij hebben dagelijks plezier van de eenvoud om onze website aan te passen."
Periode: 2008-2009

Guido de Moor

Happy Food

"Je werkt en reageert snel, dat waardeer ik zeer. Vanuit CINX staan we onder druk om snel tot resultaten te komen en je werkt daar goed aan mee."

Een Teamlid van CINX

CINX Customer Intimacy Networks

Laat weten wat je van mijn dienstverlening vindt

*Inspiratie nodig voor het schrijven van een refentie? Ga naar /stellingen
Is er nog wat anders dat jou tegenhoudt een referentie te geven? Zou je me dat kunnen laten weten via paul@webdegelijk.nl of 0633878337?
 

Gebruik mijn linkedin foto maar Ik wil een foto uploaden Gebruik svp geen foto
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Dank dat ik je Linkedin foto mag gebruiken, hier help je me echt mee.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring.